Steun ons en help Nederland vooruit

Cynthia van der Graaf

Burgerraadslid

Zwijndrecht

“9 Jaar lang heb ik een rondrit voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking georganiseerd. In 2016 is de laatste editie van dit evenement geweest. Iets betekenen voor anderen bleef toch kriebelen.

Door zaken die speelde in mijn eigen woonwijk Heer Oudelands Ambacht ben ik in aanraking gekomen met de Zwijndrechtse politiek. Na het bijwonen van een aantal raadsvergaderingen werd ik enthousiast, ik zag een kans om iets te kunnen doen voor de inwoners van Zwijndrecht.
Ik ben mij gaan oriënteren op welke partijen er in Zwijndrecht actief waren en waar ik mij het beste bij voelde, dit bleek al snel D66 te zijn. D66 luistert naar de inwoners en maakt zich hier ook heel hard voor. Door mijn eigen ervaring weet ik dat het heel fijn voelt als je als inwoner steun vind bij een lokale politieke partij.

Ik wil mij dan ook hard maken zodat er echt naar alle inwoners geluisterd gaat worden en dat inwoners betrokken worden bij plannen die de gemeente wilt gaan uitvoeren, en dan wel vanaf stap 1 en niet vanaf stap 10, en dat inwoners wel degelijk een geldende stem hebben die gehoord wordt.

Door mijn beroep, beveiliging, wil ik ook oog houden op de veiligheid binnen Zwijndrecht. Iedereen moet met vertrouwen en een veilig gevoel in Zwijndrecht kunnen wonen, werken en verblijven.

Mocht u vragen hebben mag u altijd contact met mij opnemen via de e-mail.
cynthia.vd.graaf@gmail.com

Cynthia van der Graaf”

Meer van Cynthia van der Graaf