Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 mei 2019

D66 wethouder Jolanda de Witte is voorgedragen als burgemeester van Albrandswaard.

Jolanda de Witte onze D66 Wethouder voor jeugd, wmo, onderwijs, gezondheid, sport en cultuur is voorgedragen als burgemeester van Albrandswaard. Uit twaalf sollicitanten waarvan twee vrouwen is de keuze van de gemeenteraad van Albrandswaard gevallen op Jolanda. In de ruim 5 jaar als wethouder namens D66 Zwijndrecht heeft zij overtuigend haar sporen verdiend en dat is herkend door de gemeenteraad.

Zij werd verkozen boven de andere kandidaten voor haar ruime bestuurlijke ervaring
en haar stijl van besturen: verbindend, onafhankelijk en objectief.
Zij is altijd op zoek naar het vinden van oplossingen en het samenbrengen van mensen en meningen. Stimulerend, motiverend en met veel inzet en enthousiasme, precies zoals wij Jolanda al jaren kennen.

Als de ministerraad akkoord gaat met de voordacht zal Jolanda haar nieuwe taak als burgemeester van Albrandswaard vanaf 1 juli 2019 met veel inzet en enthousiasme gaan vervullen. Albrandswaard krijgt hiermee een uitstekende burgemeester.

Bestuur D66 Zwijndrecht.