Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 21 december 2018

Praat met de raad: Sabine Schipper

Kerst in Zwijndrecht

De sfeervolle Kerstmarkt in Heerjansdam, de eerste Winterfair op het Raadhuisplein, Kerstlunches in wijkcentra en andere gezellige bijeenkomsten. Ook rondom Kerst maken vrijwilligers onze gemeente een leukere en mooiere plek om te wonen. Fantastisch!
Een speciale plek in mijn hart heeft de ATOS Winter3Daagse. Een inzamelingsactie om producten en geld in te zamelen voor de Voedselbank met het thema: ‘voor iedereen het AlleDaagse’. En daar wordt volop gehoor aan gegeven: scholen, organisaties, bedrijven, stichtingen en inwoners zetten zich hier belangeloos voor in. Ontzettend mooi om al die ingezamelde producten en uitgereikte cheques te zien. Ook D66 Zwijndrecht heeft, net als vorig jaar, aan de actie meegedaan. Omdat we niet alleen in de raadzaal beleidsplannen willen maken om armoede terug te dringen, maar omdat we ook onze handen uit de mouwen willen steken en zo inwoners die het nu moeilijk hebben willen helpen. Want iedereen verdient immers het AlleDaagse!

Sk.schipper@zwijndrecht.nl