Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 november 2018

Praat met de raad: Sabine Schipper

21 november = Vrijwilligersfeest!

Beste vrijwilliger,

Staat het al bij u in de agenda? Hét feest speciaal voor alle vrijwilligers: het jaarlijkse Vrijwilligersfeest!
Een feest voor u als sporttrainer, coach, wandelmaatje, taalhulp, chauffeur, kantinemedewerker, EHBO’er, brandweerman/brandweervrouw, organisator, rolstoelbegeleider, natuuronderhouder, dierenverzorger, coördinator, materiaalbeheerder, gastvrouw/gastheer, als lid van een wijkplatform/dorpsraad/wijkpreventieteam/beheergroep of omdat u zich op een andere manier inzet voor een mooier Zwijndrecht. Uw inzet is belangeloos, maar het werk dat u verricht is onbetaalbaar!
Om u en alle andere vrijwilligers te bedanken, organiseert de gemeente Zwijndrecht elk jaar het Vrijwilligersfeest. Dit jaar wordt de feestavond gehouden op woensdag 21 november 2018 in het Spektakel. Een fantastische avond vol muziek en gezelligheid. U kunt zich tot 12 november aanmelden via e-mailadres: cultuur@zwijndrecht.nl of telefoonnummer: (078) 770 3592.

Zie ik u daar? Ik kijk ernaar uit u (weer) te ontmoeten!

 Sk.schipper@zwijndrecht.nl