Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 13 oktober 2018

Duurzaamheidsmarkt in winkelcentrum Walburg

Vandaag stonden onze Sabine Schipper, Wim van der Does, Cynthia van der Graaf en Arjan van der Graaf weer op de duurzaamheidsmarkt in winkelcentrum Walburg!

Veel mensen gesproken over het belang van bomen en groen in het straatbeeld van Zwijndrecht. Naast groene daken (mossedum daken), zijn mensen ook oprecht geïnteresseerd in de mogelijkheden voor groene geluidsschermen (geluidsschermen met luchtzuiverende plantjes), groene panelen aan gebouwen, groene bushaltes en City Trees (zie: https://dailygreenspiration.nl/citytree-zuivert-stadslucht…/).

Daarnaast hebben we weer aandacht gevraagd voor de Boekenboom. Heb je boeken die je niet meer leest? Zet ze dan in de Boekenboom (aan de Kloosstraat in Kort Ambacht) of andere gratis mini biebs. Andere mensen kunnen ze dan weer met veel plezier lezen. Lekker duurzaam!