Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 7 juni 2018

Column Sabine Schipper: Voor een krachtig Zwijndrecht!

De gemeenteraad is geïnstalleerd en het Raadsprogramma ‘Krachtig Zwijndrecht’ is vastgesteld. Veel van onze standpunten zijn erin terug te vinden. O.a. op gebied van zorg en welzijn, wonen en duurzaamheid. Allemaal onderwerpen die ontzettend belangrijk zijn voor onze inwoners. Vorige week zijn (na sollicitatieprocedure) Jolanda de Witte (D66), Jacqueline van Dongen (ABZ), Tycho Jansen (CU/SGP) en Jos Huizinga (CDA) benoemd als wethouders. Ik ben blij en trots dat Jolanda zich weer vier jaar kan inzetten voor Zwijndrecht. Daarnaast kijk ik ernaar uit om met fractie, gemeenteraad en college verder te werken aan een Zwijndrecht waar het fijn is om op te groeien, wonen en werken. Kortom, een krachtig Zwijndrecht!

Sabine Schipper,
Fractievoorzitter D66 Zwijndrecht
sk.schipper@zwijndrecht.nl