Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 1 februari 2013

Overname raadslidschap Arie Willemstein

In verband met het overlijden van Arie Willemstein neemt ons burgerraadslid Joke Dijkstra het raadslidschap op zich tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.

Met het overlijden van Arie heeft D66 Zwijndrecht een bevlogen en kritisch raadslid verloren. We zijn blij dat Joke, met haar ervaringen binnen de gemeenteraad, heeft aangegeven deze taak op zich te willen nemen.

Het portefeuille overzicht is nu als volgt: Wim van der Does: Sport, Ruimtelijke Ordening, Economie en Welzijn. Marian Pater: Financien en Bestuur, Ruimtelijke Ordening, Milieu, Drechtsteden en Zuid-Holland Zuid. Joke Dijkstra: Sociale Zaken en Gezondheidszorg.

Verslagen en verdrietig hebben wij kennis genomen van het overlijden van

 

Arie Willemstein,

D66-raadslid gemeente Zwijndrecht

 

op 10 januari 2013.

Arie was een markante persoonlijkheid die tot op het laatste moment actief was voor Zwijndrecht en Heerjansdam. Arie was sinds 1989 lid van D66 en heeft zich met hart en ziel ingezet. We zullen zijn bevlogenheid en kritische inbreng missen.

Zijn vrouw Jannie, zijn kinderen Denise en Serge en verdere familie wensen wij veel sterkte toe.

Fractie D66 Zwijndrecht

Regiofractie D66 Drechtsteden

Bestuur en leden D66 Zwijndrecht